markering flere poster på en gang

0
Kunne være en stor hjælp hvis man under f.eks. bankafstemning, udlingning af regninger ved debitorer/kreditorer kunne markere flere linjer på en gang. Fra og til. Istedet som nu at skulle markere hver enkelt post. Giver rigtig mange klik, og belastning af musearm.
i Forslag » Andet af (180 points)

1 Svar

hej Tina

Tak for dit input.

Umiddelbart tror jeg ikke det er noget vi kommer til at lave på nuværende tidspunkt. men jeg kan godt forstå at du ønske mindre tastearbejde med musen.

I bankafstemningen kan du godt markere linjerne uden at bruge musen - hvis du med musen sætter første flueben kan du med pil ned gå til næste linje du vil markere og så med mellemrumstasten sætte fluebenet i den næste postering osv.

I udligning af leverandørfakturaer eller kundefakturaer kan du også udfylde uden mus ved at tabbe dig hen på ikonet - trykke enter og tabbe videre, så skal du enten tabbe dig til enten og op på Udlign valgte eller bruge musen til dette.

Jeg håber at disse fifs kan gøre dit arbejde lidt mere ergonomisk korrekt ;) Ellers vil jeg anbefale en rollermouse, sådan en har jeg selv og er mægtig glad for.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (17.3k points)