forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

markering flere poster på en gang

0
Kunne være en stor hjælp hvis man under f.eks. bankafstemning, udlingning af regninger ved debitorer/kreditorer kunne markere flere linjer på en gang. Fra og til. Istedet som nu at skulle markere hver enkelt post. Giver rigtig mange klik, og belastning af musearm.
spurgt 22 Okt, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af 458157 (180 points)

1 Svar

hej Tina

Tak for dit input.

Umiddelbart tror jeg ikke det er noget vi kommer til at lave på nuværende tidspunkt. men jeg kan godt forstå at du ønske mindre tastearbejde med musen.

I bankafstemningen kan du godt markere linjerne uden at bruge musen - hvis du med musen sætter første flueben kan du med pil ned gå til næste linje du vil markere og så med mellemrumstasten sætte fluebenet i den næste postering osv.

I udligning af leverandørfakturaer eller kundefakturaer kan du også udfylde uden mus ved at tabbe dig hen på ikonet - trykke enter og tabbe videre, så skal du enten tabbe dig til enten og op på Udlign valgte eller bruge musen til dette.

Jeg håber at disse fifs kan gøre dit arbejde lidt mere ergonomisk korrekt ;) Ellers vil jeg anbefale en rollermouse, sådan en har jeg selv og er mægtig glad for.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 25 Okt, 2019 Forslag af Tabita TopGun (13,970 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”