Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Faktura / kreditnota

+2
Til Economic

Når man modtager en kreditnota, der skal modregnes i en faktura.skal den først udlignes på kreditoren og derefter i bankmodulet.

Det er lidt uheldigt, at den ved udligning ikke retter sig i bankmodulet automatisk.Når man har leverandører der sender mange fakturaer, for vort vedkommende omkring 50 pr. uge, bliver det noget uoverskueligt at foretage dette af flere omgange.

Forslag til e-conomic.

Bankmodulet læser ikke i fakturabeløbet, men i restbeløbet. Begge kolonner kan ses når man går ind på en kreditor og trykker på åbne posteringer.

Det vil lette arbejdet meget.

Med venlig hilsen

Steen Gerner
i Forslag » Andet af (430 points)

2 Svar

hej Steen

Jeg har brug for lidt mere input fra dig for at forstå dit workflow og hvordan du bruger e-conomic.

Hvad mener du når du siger at en kreditnota skal udlignes på kreditor og i bankmodulet?

Måden man i dag modregner en kreditnota i en betaling er at man opretter betalingstypen Bankoverførsel på både fakturaer og kreditnotaer og så kan man i eksporten vælge "Kombinér betalinger med samme dato og leverandør (kun bankoverførsel/IBAN)"

Når du gør dette så bliver det beløb som lægges i kassekladden på din betaling også et samlet beløb.

Kan det evt. afhjælpe din udfordring? Ellers må du meget gerne uddybe.
Forslag af 🔒 (55.9k points)
Hej Tabita

Korrekt - det kan du gøre på den måde du skriver, som bankoverførsel.

Men - det fungerer ikke når der betales med 71-kort. Hvis du går ind på en leverandør, og i referemcer pg betaling, kan man vælge betalingstype +71 (sammen med forskellige andre). Det er efterfulgt, af et 15 cifret kode der fremgår af fakturaen. De kan ikke betales på den måde du beskriver. Her betales fakturaen 1 for 1, hvorved betalingsmodtager automatisk kan indlæse i sit system. Her er processen som jeg skriver, først udligne på kreditoren, herefter udligne i banksystemet.

Du er velkommen til at ringe, hvis jeg skal gennemgå det verbalt.

Mvh

Steen Gerner
Forslag af (430 points)
hej Steen

Det er korrekt at kreditnotaer ikke kan trækkes fra med FI-koder, dette skyldes at FI-koden er unik og derfor kan flere fakturaer/kreditnotaer ikke sammenlægges til én betaling. Det er ikke noget vi har mulighed for at ændre.

 

mvh Tabita
Det vil være en stor hjælp hvis man kan få en advarsel når man eksporterer betalinger hvis der er ikke-udlignede kreditnotaer på kreditorer hvortil man eksporterer betalingerne - så kan man selv nå at rette det.

hilsen Jozef
Hej Jozef

Du har gravet dybt i bunken og fundet et 2 år gammel forslag :)

Vi lige arbejder vi på et nyt betalingsmodul, så måske din udfordring vil blive løst når det bliver lanceret, ellers må vi tage den op igen.