Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rykker procedure

+2
Jeg sidder med et problem i jeres rykkermodul.

Jeg kunne godt tænke mig at der var samme "fremgangsmåde" for kontoudtog/rykker 1 som for rykker 1/rykker 2. Sådan så den ved udsendelse af rykker 1 tager højde for om der er udsendt et kontoudtog på de forskellige fakturaer og ikke som i dag hvor den bare tager alt der er over forfaldsdatoen.

F.eks. sidder jeg nu (2/10) og skal sende en rykker ud på en faktura med forfald 10/8 hvor der er sendt et kontoudtog ud. Samme kunde har også fået en faktura med forfaldsdato 30/9 men den er der jo givetvis ikke sendt et kontoudtog på endnu. Men begge kommer ud på rykker 1 - det er ikke så praktisk/rigtigt.

Det ville være rigtig smart hvis det enten tog højde for kontoudtoget eller at man selv kunne pinde ud hvilke fakturaer man vil sende rykker 1 ud på.
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af 🔒

Hej Heidi,

Prøv evt. HubBrokers Rykker modul til e-conomic - https://hubbroker.com/dk/e-conomic/automatic-invoice-reminder/

Det er gratis.

//Jens Toke

2 Svar

Hej Heidi,

Mange tak for dit forslag. :-)

Det har du helt ret i. Jeg er enig i at man burde skulle kunne specificere rykkere på dato, og dermed kun vælge nogle fakturaer til, som der skal rykkes på. :-) Jeg vil tage det med til vores næste udviklings møde, så vi forhåbentligt kan få det prioriteret op i næste periode af udvikling af bruger ønsker. :-)

Igen, mange tak for dit forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)

Hej Heidi,

Vi er i gang med at kigge på de forslag, som vi vil udviklet i dette kvartal. I den forbindelse er dit forslag desværre ikke en af dem vi kommer til at arbejde. Du skal dog have tak for at byde ind. Det er altid værdsat. Meget gerne stem på de forslag, der findes herinde: https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes. Vi er stadig i gang med at gå listen gennem, men det er herinde fra vi finder de forslag, som skaber mest værdi for alle. 


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)