Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Flere tekstlag på tekst i følgemail ved udsendelse af fakturaer

+5
Jeg har følgende forslag:

En mulighed for at teksten der bruges i forbindelse med udsendelse af fakturaer på mail kan gemmes med flere tekster på forskellige sprog. Evt kan tekstlaget styres af hvilket land kunden er hjemmehørende i.
i Forslag » Andet af (170 points)
lukket af 🔒
Det lyder som en rigtig god idé - det savner jeg også virkelig meget i dagligdagen; at kunne vælge mellem flere tekster, så kan bruges i mailen, når der udsendes faktura. Ellers bliver mail-teksten så upersonlig og standardpræget.

1 Svar

Hej Per,

Mange tak for dit forslag. :-)

Jeg er helt enig i at man kunne lave flere templates både afhængig af kundens sprog og andet.

Dette er en del af en større mail flow ændring som vi skal se på, hvor vi vil implementere flere af disse forslag, for at komme med en samlet optimal løsning. :-)

Jeg vil derfor tage det med der, når vi skal udvikle på det.

Igen, mange tak for dit forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)