forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Godkendelse i Smart-inbox

+2
Vi er nye brugere at E-conomics. Vi er meget begejstret for en masse af funktionerne, men delen med godkendelse af elektroniske bilag kan desværre ikke det, vi har brug for. Vi har behov for 2 godkendere (evt 3 på sigt). Mindre beløb skal godkendes af daglig leder (burde måske være en beløbsgrænse som kunne sættes ind), og større beløb af overordnet leder (som dermed slipper for at bruge tid på småting/beløb). Som systemet er nu, sendes ALLE bilag til begge godkendere i deres outlook, hvilket betyder, at begge personer skal bruge tid på at kigge bilagene igennem, for at se om den anden har godkendt - eller ikke godkendt bilaget. Det fremgår først, når de åbner emailen/bilaget.

I stedet kunne en løsning være, at godkenderne får en besked om at godkende INDE I systemet, og på den måde fjernes de bilag som er godkendt fra listen, så 2. godkenderen kun skal forholde sig til de resterende. Vi har desværre måttet ændre det til, at det kun er øverste leder som godkender, da det er spild af tid hvis de begge bruger tid på det. Jeg håber virkelig at der kan findes en løsning.
spurgt 11 Sep i Forslag » e-conomic generelt af Laila Østergaard (160 points)
opdateret 13 Sep af TobiasPinndal

1 Svar

Hej Laila,

Mange tak for dit forslag. :-)

Ift. godkendelsessystemet, så er det stadig en forholdsvis ny løsning, og der er derfor ikke udviklet videre på løsningen endnu. :-)

Når det så sker, så vil jeg med glæde tage dit forslag videre, men spørgsmålet er hvordan det kan løses. Om det er en indbakke, hvor bilagene blot ligger til godkendelse, så de kun kan se dem der ikke er blevet godkendt af den ene.

Lige nu fungerer det jo sådan, at alle godkendere modtager bilaget til godkendelse og derfra er det først til mølle, altså om det er personen fra regnskabsprogrammet eller de 2 godkendere der godkender bilaget, så er det kun den første der kan det.

Igen, tak for dit forslag. Jeg vil prøve at tage det videre til næste udviklermøde, hvis du har et godt forslag til hvordan man kan gøre det, så må du gerne uddybe. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 13 Sep Forslag af TobiasPinndal (4,200 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”