forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

e-mail

0
Hej.

I har lavet en ny "fane" under kunder med forskellige e-mail...super smart. Men jeg kunne godt tænke mig, at man også ville have mulighed for at indsætte en e-mail til kontoudtog, hvilket er et ønske fra en del af vores større kunder.

Det er selvfølgeligt muligt at sætte faktura e-mail (fra forsiden) om på den nye fane og sætte email til kontoudtog på forsiden, men da email til kontoudtog en en sekundær syntes jeg ikke jeg vil sætte den på "forsiden" af kunden. Det er også noget jeg skulle gøre manuelt da det ikke er muligt at eksportere/importere til den fane.
spurgt 10 Sep i Forslag » e-conomic generelt af TVS (140 points)

1 Svar

Hej med dig.

Det er dejligt at høre at du er glad for den nye mulighed der er kommet med at specificere flere modtagere hos kunden og jeg kan glæde dig med at vi netop er ved at tilføje muligheden for også at definere en modtager til kontoudtog og rykkere, så det får du glæde af inden længe :)

Rigtig god tirsdag.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 10 Sep Forslag af Tabita TopGun (5,120 points)
overvejes× 116
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”