forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

søgemulighed i intervaller, under søgning og lister

0
Jeg har lige talt med chatten og hun anbefalede, at jeg oprettede et forslag her.

Nogengang har jeg brug for at kunne se f.eks. kontoplanen i et interval. (især når man ikke bruger e-conomic's standard kontoplan)

Det er tit nogle af de nederste numre i kontoplanen, jeg har brug for at se, fra et nummer til et andet. Idag kan man kun søge og se et nummer, ellers er det 'the old way' og scrolle hele vejen ned og hele vejen op igen, hvis man skal finde et ledigt nummer i kontoplanen og oprette et nyt kontonr.( altså når man gerne vil dobbelttjekke på beløbene på konti i samme interval,- ellers er det muligt via rapporter, det ved jeg godt)

Eks: Den nye ferielov kræver et nyt kontonr i balancen, og jeg vil gerne have kontonummeret ind, det rigtige sted, og samtidig se, hvad jeg har under de øvrige i den gruppe af balancekonti (med beløb).

Forslag; i søgefeltet skrives intervallet med .. to prikker mellem som f.eks. 6100..6900. som så betyder fra 6100 til 6900
spurgt 3 Sep i Forslag » e-conomic generelt af Helle HB Køge (150 points)

1 Svar

Hej Helle

Tak for dit input.

Det er et udmærket forslag, jeg har dog ikke hørt ønsket før, så lad os lige lade dit forslag ligge er par uger mere for at se hvilken respons der kommer fra andre brugere, inden jeg går videre med det.

Heldigvis har du muligheden i rapporten, hvis det viser sig at du er den eneste af vores 150.000 brugere der sidder med dette behov :)

Jeg følger op om et par uger.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 10 Sep Forslag af Tabita TopGun (4,880 points)
overvejes× 114
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”