forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Spærrede kunder slettes for søgning i arkiv

0
Kære e-conomic

Har et ønske om at man kan søge arkiv ordrer OGSÅ på spærrede kunder.

Vi har af og til brug for at kunne tage en kopi af en ordre fra arkiv fra en spærret kunde og sætte over på en ny kunde. Men som det er nu skal vi først ophæve spærringen for at kunne tage kopi, og derefter spærre kunden igen. Det er lidt bøvlet.

Om ikke andet så bare kunne se arkiv ordrer også på de spærrede kunder, så man kunne kopiere teksterne over 1 for 1 via CTRL C/V :)

Venlig hilsnen
Anita, Subcolor
spurgt 2 Sep i Forslag » e-conomic generelt af subcolor (580 points)

1 Svar

hej Anita

Tak for dit input.

Jeg kan godt se at det er ulogisk at man ikke kan søge en kunde frem i arkivet som er spærret, men på sin vis giver det god mening at man ikke kan kopiere et tilbud til en kunde du ikke ønsker at handle med mere.

Jeg vil lige lade dit forslag ligge nogle uger og se hvad andre brugere har af feedback på dette.

Du kan godt søge en specifik ordre/tilbud frem og så åbne pdf'en og kopiere derfra - hvis det kan være en hjælp for dig :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 10 Sep Forslag af Tabita TopGun (4,880 points)
Hej Tabita

Ja, jeg er enig med dig. Det skal naturligvis ikke være muligt at kopiere til en spærret kunde, men det er ret besværgeligt at man ikke kan søge ordrer ud på spærrede kunder i arkivet. Vi har kunder der fx. har skiftet CVR nummer, og dermed fået oprettet en ny kunde. Mange af de gamle ordrer kan vi bruge tekster, priser og andet fra når vi laver nye ordrer, men vi kan ikke søge en oversigt ud, inden vi ophæver spærringen af kunden og laver en ny søgning.

Det vil være dejlig, hvis en kopifunktion som det første "poppede" op med "vælge kunde".. ligesom når man helt fra start opretter en ordre. Og ikke bare køre med standard at det er en kopi til den kunde som en ordre oprindelig er lavet på. Det vil give en meget større flexibilitet i jeres arkiv. Det vil også gøre at man ikke kan vælge spærrede kunder, men kun aktive til den nye kopi.

Hos os er det i hvert tilfælde et problem at vi ikke kan søge spærrede kunder ud, og se hvad de har fået ;)

Venlig hilsen
Anita, Subcolor
overvejes× 114
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”