forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Sååå langsomt - lange svartider hos e-conomic lige nu - er der ikke kapacitet nok på jeres servere ?

0
Suk - hårdt at skulle bogføre mange bilag og lave bankafstemning inden momsfristen, når der hele tiden kommer roterende cirkel, hver gang man klikker på en leverandør ...
spurgt 1 Sep, 2019 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Anni Olsen (180 points)

1 Svar

Hej Anni,

Først og fremmest er jeg ked af, at du har oplevet lange svartider.
Uden at gå ind i en længere beskrivelse af det tekniske, så skyldes udfordringerne her, at vi lavet en opdatering, som gav udfordringer. Det faldt sammen med momsfristen, hvilket bestemt ikke var heldigt og det er noget vi tager til efterretning til fremtiden. 

Problemet var derfor ikke kapaciteten på vores servere, men var grundet en fejl et andet sted, som gik ud over den hastighed du oplever og i sidste ende også serverene. 

Som bruger er det selvfølgelig ikke så vigtigt, hvorfor det går langsomt, men blot at det skal gå hurtigt. Jeg håber dog det giver lidt mening, hvorfor udfordringen opstod. 

Selvom det er to dage siden du skrev dit indlæg, så vil jeg alligevel gøre dig opmærksom på, at det hele burde køre almindeligt igen nu.

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 4 Sep, 2019 Spørgsmål af Jesper Mieritz (87,890 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”