forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Forbedringer til kassekladden

0

Jeg har 2 forslag til forbedring af kassekladden

  1. Mulighed for at have flere beholdningskonti øverst i kassekladden
  2. Kolonne på posteringsoversigten i kassekladden med mulighed for at se om man har valgt, at et beløb skal periodiseres - evt. med angivelse af antal md. beløbet fordeles over.
spurgt 16 Aug i Forslag » e-conomic generelt af 1287929 (120 points)

1 Svar

Hej med dig.

Tak for dit feedback.

Dit forslag om at man kan se i oversigten i kassekladden om et beløb er periodiseret, har jeg hørt fra andre brugere, så det vil jeg lægge i puljen til forbedringer, så må vi se om det er noget vi kan implementere i slutningen af året.

Udfordringen ved dit forslag om flere beholdningskonti i kassekladden er plads på skærmen da ikke alle arbejder på en stor skærm men måske på en laptop, så jeg vil lige afvente og se om andre brugere giver udtryk for samme behov, før jeg går videre med det.
Hvis du har brug for at følge flere beholdningskonti kan du evt. arbejde i flere kassekladder, man kan have 3 beholdningskonti i hver kladde og de må gerne være forskellige :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 30 Aug Forslag af Tabita TopGun (8,680 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”