forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Opskrivning af aktiver i tillægsmodullet anlægskartotek

0

Hej e-conomic,

Der bør laves en funktion der gør det muligt at opskrive ens aktiver i anlægskartoteket. Jeg har flere kunder der køber og sælger grunde eller ejendomme, hvor den eneste metode jeg har nu for at opskrive deres aktiver er ved at lave et "fiktivt" salg og så oprette aktivet igen med den nye værdi samme dag. Dette er besværligt af flere grunde og især når det kommer til reguleringen af de allerede foretaget afskrivninger. Anlægskartoteket ligger endda allerede selv op til at have en opskrivningsfunktion under kolonnen i: rapporter/ anlægskartotek/ "Kostpriser / opskrivninger" (selvom det ikke er muligt at lave en opskrivning?).

Håber denne funktion vil blive lavet, men forbliver pessimistisk da jeg kan se at dette problem allerede blev bragt til jeres opmærksomhed i 2013 https://forum.e-conomic.dk/9320/opskrivning-af-anlaegsaktiv.

I er og forbliver stadig det bedste regnskabsprogram jeg længe har arbejdet med! Håber ikke at I tvinger mig til at gå tilbage til excel eller et andet program for at have styr på mine anlægsaktiver :)

God dag til jer!

Med venlig hilsen

Niclas 

spurgt 3 dage siden i Forslag » Andet af Niclas (120 points)

1 Svar

Hej Niclas

Tak for dit indlæg som jeg synes giver rigtig god mening.

Jeg vil prøve at tage det med til vores udviklere i næste måned, for at høre om det evt. er noget der kan lade sig gøre.

Du hører fra mig, når jeg ved lidt mere

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 2 dage siden Forslag af Susan Jensen (15,540 points)
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”