Opskrivning af anlægsaktiv

0
Vi skal formentlig opskrive nogle af anlægsaktiverne for regnskabsåret 2013. Jeg kan forstå  at det idag ikke er muligt direkte i E-conomic. Kan det kun lade sig gøre ved at "sælge" det gamle aktiv og "købe" det som et nyt aktiv?
 
Har i planer om at gøre det muligt at opskrive et anlægsaktiv, så det kan gøres inden udgangen af 2013?

Mvh
Brian
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Brian

 

Tak for dit indlæg! smiley

 

Ja - det kan faktisk kun lade sig gøre på den måde du nævner der. Aktivet skal afskrives frem til en den først mulige salgsdato og herefter sælges, og så derefter tilrette finansmæssigt. Til sidst kan du så oprette aktivet igen.

 

Selvom jeg sagtens kan se forslaget give mening, så ved jeg at det næsten med 100 % sikkerhed ikke er noget der vil blive udviklet og specielt ikke inden 31/12.

 

Jeg vil dog gerne lade forslaget isoleret set stå til overvejelse og se, hvad andre brugere tænker, om de har det samme som en stor mangel i deres brug af programmet.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)

Hej igen Brian

 

Dit forslag er desværre ikke blevet prioriteret til vores prioriteringsmøde, bl.a. pga. af manglende opbakning og fordi, der er andre forslag der umiddelbart vil hjælpe langt flere, og som derfor bliver prioriteret.

 

Jeg håber du har forståelse herfor - tak fordi du tog dig tid til at stille forslaget i al fald! smiley


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)
Jeg synes det er drønærgerligt, at I ikke har denne funktion med op/nedskrivninger og vil ønske, at I vil opprioritere det.

Vi er der, hvor vi er nødt til at overveje at skifte regnskabssystem, for at vi ikke skal håndtere det manuelt (vi opskriver på aktiver hver måned, så vi kan ikke håndtere det via "salg" og "opret nyt" Jeg har snakket med flere kolleger, som heller ikke  benytter anlægskartoteket pga denne manglende funktion og det er da mega ærgerligt, når vi ellers er super glade for programmet.