forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bedre søgemulighed i varenavn

+2
Hej!

Er det muligt at ændre søgeindstilingerne for når man søger i sine varer??

Som det er nu skal jeg søge på varens "korrekte navn", eksempelvis "Trøje, L, Brun, Højhalset". Kan man gøre det således at jeg kan søge på "Trøje brun", og så stadig finde alle de varer der har disse ord som en del af deres navn? Altså således at søgefunktionen finder alle varer der har helt eller delvist de søgte ord i deres navn.

Grunden til jeg spørger er at jeg netop har importeret en ny prisliste, hvilket betyder jeg har mere end 1000 varer. Det er lidt svært at huske det "korrekte" varenavn på alle, når jeg skal fakturere.
spurgt 13 Aug i Forslag » e-conomic generelt af LailaH (160 points)

1 Svar

hej Laila

Tak for dit input.

Jeg kan godt se det kunne være en fordel for dig at kunne søge mere bredt i varekartoteket. Jeg lader dit forslag stå et par uger for at se om andre brugere har samme behov som dig, før jeg tager stiling til om det er noget vi skal gå videre med :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 23 Aug Forslag af Tabita TopGun (6,400 points)
Det ville lette meget med flere søgekriterier.  Skal f.eks finde en cigaret der hedder LA mellem 5000 varenumre.  IKKE let. For mig kunne varegruppen hjælpe med at begrænse søgningen.

Kan man søge en vare med EAN koden ?
Hej igen

Et lille trick der kan hjælpe dig er at søge LA*  når du søger med stjerne efter vises kun de resultater der indeholder præcis det ord og ikke fx LAkrids eller LAgen.

Man kan ikke søge på EAN nummer, men lad mig lige vende dit forslag med baglandet og så hører du fra mig igen om et par uger.

mvh Tabita
overvejes× 132
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”