Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Smart inbox

0
Den nye smart inbox er ikke det nemmeste at arbejde med - og har man brugt den "gamle" hvor man skrev tekst i notefeltet - og stadig gør det - har man et problem. Denne kommer ikke med i kassekladden. Man skal skrive det i tekstfeltet. Det er der mange der overser - er adm. på flere. Det er besværligt at lukke linier op og dermed skrive tekst. Det giver dobbeltarbejde - hvilket ikke er meningen.

Kan man ikke lave en funktion så man selv kan styre rækkefølgen ifb. konteringen - så kunne man rykke tekstfeltet op så det bliver nemmere at have med at gøre?
i Forslag » Andet af (230 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

hej Hellas

Tak for dit input.

Du har helt ret - det er bestemt ikke hensigten at de opdateringer vi laver i programmet skal give mere arbejde - tværtimod.

Jeg vil derfor gerne gå videre med dit forslag og forhøre mig om mulighederne for at man enten kan ændre i feltrækkefølgen i smart inbox eller at teksten i noten automatisk anvendes hvis tekstfeltet ikke er udfyldt.
Forslag af 🔒 (55.9k points)

Hej Hellas, 

I forhold til noten kontra posteringstekst, så er det en vurdering, der er blevet taget. Der er intet, som er skrevet i sten, men som det er lige nu, så er det et bevidst valg. Førhen var der ikke mulighed for at angive posteringsteksten og derfor blev noten brugt, så muligheden stadig var der. 

Nu er posteringsteksten, sammen med mange andre felter, kommet med i Smart Inbox, hvilket giver flere muligheder for at udfylde alt relevant information på posteringen. 

Vi har snakket om det internt og kommet frem til at lave det på denne måde. Som sagt er intet skrevet i sten, så det kan være noget, der i fremtiden kan komme op igen, men for nu vil vi fastholde den nuværende tilgang. Afhængig af den feedback vi får, så vil vi i fremtiden vurdere, hvad vi gør. Her tæller din feedback selvfølgelig også med.

Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)