forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Smart inbox

0
Den nye smart inbox er ikke det nemmeste at arbejde med - og har man brugt den "gamle" hvor man skrev tekst i notefeltet - og stadig gør det - har man et problem. Denne kommer ikke med i kassekladden. Man skal skrive det i tekstfeltet. Det er der mange der overser - er adm. på flere. Det er besværligt at lukke linier op og dermed skrive tekst. Det giver dobbeltarbejde - hvilket ikke er meningen.

Kan man ikke lave en funktion så man selv kan styre rækkefølgen ifb. konteringen - så kunne man rykke tekstfeltet op så det bliver nemmere at have med at gøre?
spurgt 7 Aug i Forslag » e-conomic generelt af Hellas (210 points)

1 Svar

hej Hellas

Tak for dit input.

Du har helt ret - det er bestemt ikke hensigten at de opdateringer vi laver i programmet skal give mere arbejde - tværtimod.

Jeg vil derfor gerne gå videre med dit forslag og forhøre mig om mulighederne for at man enten kan ændre i feltrækkefølgen i smart inbox eller at teksten i noten automatisk anvendes hvis tekstfeltet ikke er udfyldt.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 23 Aug Forslag af Tabita TopGun (6,400 points)
overvejes× 132
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”