forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Hvordan bedst at forbinde Mobilpay

0
Jeg er ny i vores kirkeråd og vi vil gerne hæve vores brug af e-conomic, dvs. tættere forbindelse med bank regnskab og mindre manuelt indtastninger. Vores revisor siger at Mobilpay er svært at lave om pga. indbetalinger kommer kun en gang om dagen uden forklaring, og de kraver manuelt indtastning.

Jeg har kigget igennem jeres videoer, men har ikke fundet noget særligt til Mobilpay. Har I mere vejledning til Mobilpay, og hvordan forbinder I jeres Mobilpay indbetalinger?
spurgt 11 Jul i Spørgsmål » Import og eksport af data af Quickbooks (120 points)

1 Svar

hejsa

Tak fordi du skriver til os når der er noget du grubler over og dejligt at du ønsker at udnytte e-conomics funktioner endnu mere :)

For at komme med et god forslag til hvad I skal stille op med Mobilepay så har jeg brug for lidt mere input om hvilke transaktioner der kommer ind i jeres bank via Mobilepay og skal disse transaktioner kædes sammen med en faktura? eller blot bogføres som en indtægt/udgift?

Lad mig høre fra dig.

Du er også meget velkommen til at kontakte os direkte i supporten og få en snak med os der :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 12 Jul Spørgsmål af Tabita TopGun (10,240 points)
Kære Tabita

De fleste af vores Mobilpay er små betalinger til kaffe eller donationer. Det er lige meget at samle dem om dagen. Men i fremtiden, skal vi gerne udvide Mobilpay til større tilskud som vil have CPR til at matche. En gang imens, er der enkelt Mobilpay som skal notere.

Lige nu, har vi ikke noget butiksalg.
hej igen

På nuværende tidspunkt har vi ikke en integration til MobilePay der gør det nemt at registrere CPR numre med mere. Det er heller ikke lige på beding, da MobilePay skal være med på sådan et samarbejde.

Men det ville da være ideelt da MobilePay er virkelig udbredt som betalingsmiddel og e-conomic er Danmarks største regnskabsprogram, så det er da et match made in heaven. Lad os håbe at MobilePay får øjnene op for det en dag, til glæde for alle vores brugere.

God sommer fra Tabita
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”