forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ny smart-inbox

0
Jeg vil også godt tilslutte mig kritikken af den nye smart-inbox. Det virkede meget bedre på den tidligere måde.

I forbindelse med bogføring går det hele meget langsommere nu end tidligere.

Når man bruger kreditormodulet viser den ikke hvis en faktura allerede er lagt ind på kreditoren, hvis man taster fakturanummer før man taster leverandørnr. Kan der i det mindste ikke gøres sådan at man kan ændre rækkefølgen de står i, så leverandørnr. står før fakturanummer?
spurgt 11 Jul i Forslag » Andet af JDH (140 points)
status opdateret 30 Jul af TobiasPinndal

1 Svar

Hej og tak for dit forslag. :-)

Jeg er ked af at du ikke syntes om de nye opdateringer af smart inbox og vil meget gerne høre mere omkring det.

Ift. at det går langsommere, tænker du så på systemet eller på workflowet, for umiddelbart skulle de nye opdateringer give et bedre workflow, især hvis man bruger tastaturet, men du må meget gerne uddybe.

Du har derudover helt ret i den anden del, med at den ikke viser teksten "Fakturaen findes allerede" hvis man først taster fakturanr. og derefter leverandørnr., men kun den anden vej. Jeg vil derfor tage det med videre til forbedring at vi enten bytter om på dem eller at den viser advarslen uanset hvilken rækkefølge man taster nr. i.

Igen, mange tak for dit forslag, også håber jeg at du vil vende tilbage her, eller på vores telefon eller chat support, så vi kan prøve at se på den langsomme del af systemet.

Hvis du gør brug af internet explorer, så vil jeg allerede nu anbefale at bruge en anden, da den browser fungere utroligt langsomt med smart inbox, grundet de gamle koder som browseren er bygget op på. Vi har og prøver dog stadig at optimere hastigheden i denne browser.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 11 Jul Forslag af TobiasPinndal (4,200 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”