Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ny smart-inbox

+1
Jeg vil også godt tilslutte mig kritikken af den nye smart-inbox. Det virkede meget bedre på den tidligere måde.

I forbindelse med bogføring går det hele meget langsommere nu end tidligere.

Når man bruger kreditormodulet viser den ikke hvis en faktura allerede er lagt ind på kreditoren, hvis man taster fakturanummer før man taster leverandørnr. Kan der i det mindste ikke gøres sådan at man kan ændre rækkefølgen de står i, så leverandørnr. står før fakturanummer?
i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej og tak for dit forslag. :-)

Jeg er ked af at du ikke syntes om de nye opdateringer af smart inbox og vil meget gerne høre mere omkring det.

Ift. at det går langsommere, tænker du så på systemet eller på workflowet, for umiddelbart skulle de nye opdateringer give et bedre workflow, især hvis man bruger tastaturet, men du må meget gerne uddybe.

Du har derudover helt ret i den anden del, med at den ikke viser teksten "Fakturaen findes allerede" hvis man først taster fakturanr. og derefter leverandørnr., men kun den anden vej. Jeg vil derfor tage det med videre til forbedring at vi enten bytter om på dem eller at den viser advarslen uanset hvilken rækkefølge man taster nr. i.

Igen, mange tak for dit forslag, også håber jeg at du vil vende tilbage her, eller på vores telefon eller chat support, så vi kan prøve at se på den langsomme del af systemet.

Hvis du gør brug af internet explorer, så vil jeg allerede nu anbefale at bruge en anden, da den browser fungere utroligt langsomt med smart inbox, grundet de gamle koder som browseren er bygget op på. Vi har og prøver dog stadig at optimere hastigheden i denne browser.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)

Hej igen, 

Jeg skriver for at følge op dit indlæg her. Vi har ikke ændret rækkefølgen, men hvis kombinationen af leverandør og og faktura har været brugt før, så vil det blive vist uanset rækkefølgen af indtastning. 

Mange tak for at gøre os opmærksomme på det. Det sætter vi pris på smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)