Informizely customer feedback surveys

Auto udfyldelse af Tekst felt i Bilag

0
Det kunne være rigtig rart, hvis Tekst feltet i bilags indtastningen automatisk blev udfyldt med den benytted konto tekst fra kontoplanen.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

3 Svar

Hvorfor det? Så vil både kontonavn og bilagstekst være den samme!

Det er da meget mere oplysende, at man skriver en tekst, det svarer til det, man har købt.

På kontoen Småanskaffelser har det ingen mening at tekste bilaget med "Småanskaffelser", hvis man har købt en ny computer. Så er det da meget mere oplysende at skrive f.eks. Dell PC model xx osv.
Forslag af (26.4k points)

Hej Erik

Jeg har benyttet rigtig mange regnskabssystemer, som netop kopierede konto tekst til bilags tekst. Det har altid været en kæmpe hjælp for mig, da jeg har brugt den kopierede tekst som source for bilagsteksten.

Men mine ideer skal åbenbart bare underkendes lige med det samme. Undskylder meget, at jeg ikke er lige så klog som dig. sad

Jeg vil ikke undskylde mit sprog, da det jo bare er en fortsættelse af det du selv startede med. (Prøv at læse den første sætning i dit svar. Du kunne lige så godt have skrevet at jeg bare er almindelig dum!).

Lad os prøve at holde en ordentlig tone i fremtiden, og svare seriøst på vores spørgsmål, tak. 

Hej Tom.

Beklager, men det var faktisk ment som et seriøst forslag set i relation til at få noget fornuftigt ud af at læse et finanskontokort.
Hej Tom,

Mange tak for dit forslag. :-)

Jeg kan forstå at det er et ønske udfra hvordan du tidligere har bogført i andre systemer, og tænker at det kan give mening i et hvis omfang. :-) Jeg vil derfor prøve at nævne det til næste "week of wow", hvor vi implementerer brugerønskede forbedringer.

Indtil nu, så har vi kun muligheden for at sætte automatisk tekst (eller dynamisk tekst) på nogle typer bilag, men det er formenligt ikke nok, hvis du arbejder med finansbilag og med mange forskellige konti. Så det vil vi prøve at vurdere til næste opdatering. :-)

Du kan evt. se lidt mere omkring opsætningen af kassekladden og automatisk tekst her: http://wiki2.e-conomic.dk/regnskab/kassekladder-opsaetning-kassekladde

Igen, tak for dit forslag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)

Hej Tom, 

Jeg vil lige give dig en tilbagemelding på dit forslag her. 

Vi får rigtig mange gode forslag fra jer brugere. Vi får så mange, at vi desværre ikke kan nå at implementere dem allesammen. Derfor vil nogle af dem ikke blive til virkelighed. Her har dit forslag ikke fået den samme opbakning som andre forslag vi har fået og vi vil derfor gå efter dem, hvor flere brugere har ytret, at de ønsker forbedring. Dit forslag er derfor længere ikke en del af de forslag vi har liggende i vores pujle af forslag til fremtiden.

Du skal dog have tak for dit forslag. Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (100k points)