forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Auto udfyldelse af Tekst felt i Bilag

0
Det kunne være rigtig rart, hvis Tekst feltet i bilags indtastningen automatisk blev udfyldt med den benytted konto tekst fra kontoplanen.
spurgt 10 Jul i Forslag » e-conomic generelt af Tom (120 points)
status opdateret 30 Jul af TobiasPinndal

2 Svar

Hvorfor det? Så vil både kontonavn og bilagstekst være den samme!

Det er da meget mere oplysende, at man skriver en tekst, det svarer til det, man har købt.

På kontoen Småanskaffelser har det ingen mening at tekste bilaget med "Småanskaffelser", hvis man har købt en ny computer. Så er det da meget mere oplysende at skrive f.eks. Dell PC model xx osv.
besvaret 10 Jul Forslag af Erik Jensen (23,910 points)

Hej Erik

Jeg har benyttet rigtig mange regnskabssystemer, som netop kopierede konto tekst til bilags tekst. Det har altid været en kæmpe hjælp for mig, da jeg har brugt den kopierede tekst som source for bilagsteksten.

Men mine ideer skal åbenbart bare underkendes lige med det samme. Undskylder meget, at jeg ikke er lige så klog som dig. sad

Jeg vil ikke undskylde mit sprog, da det jo bare er en fortsættelse af det du selv startede med. (Prøv at læse den første sætning i dit svar. Du kunne lige så godt have skrevet at jeg bare er almindelig dum!).

Lad os prøve at holde en ordentlig tone i fremtiden, og svare seriøst på vores spørgsmål, tak. 

Hej Tom.

Beklager, men det var faktisk ment som et seriøst forslag set i relation til at få noget fornuftigt ud af at læse et finanskontokort.
Hej Tom,

Mange tak for dit forslag. :-)

Jeg kan forstå at det er et ønske udfra hvordan du tidligere har bogført i andre systemer, og tænker at det kan give mening i et hvis omfang. :-) Jeg vil derfor prøve at nævne det til næste "week of wow", hvor vi implementerer brugerønskede forbedringer.

Indtil nu, så har vi kun muligheden for at sætte automatisk tekst (eller dynamisk tekst) på nogle typer bilag, men det er formenligt ikke nok, hvis du arbejder med finansbilag og med mange forskellige konti. Så det vil vi prøve at vurdere til næste opdatering. :-)

Du kan evt. se lidt mere omkring opsætningen af kassekladden og automatisk tekst her: http://wiki2.e-conomic.dk/regnskab/kassekladder-opsaetning-kassekladde

Igen, tak for dit forslag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 11 Jul Forslag af TobiasPinndal (2,960 points)
overvejes× 116
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”