forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

"Smart" inbox - som ikke er særlig smart

+3
Er jeg den eneste som ikke er fan af den nye smart inbox?

Siden jeg overgik til det nye smart inbox, synes jeg kun det er blevet dårligere og dårligere. Jeg har KÆMPE problemer med at få vist bilagene i min indbakke. Jeg skal klikke ind og ud utallige gange, før jeg kan se dem.

Aflæsningen af bilag fungerer også dårligt. det er vel kun rundt regnet 10% af de informationer der skal aflæses, som aflæses korrekt.

Når det så lykkes mig at få vist bilag, så er systemet nu begyndt at hoppe tilbage til forsiden af indbakken hver gang jeg har registreret et bilag, i stedet for bare at gå automatisk videre til næste. Samtidig med dette, så springer den nu hver gang over på "Vedhæft til postering" i stedet for "Opret ny postering" når man efterfølgende skal registrere flere bilag, hvilket medfører en masse unødvendigt brug af musen.

Til sidst er det også møgirriterende at systemet ikke længere opfanger, hvis man taster en faktura, som tidligere er tastet.

E-conomic, jeg synes virkelig der er meget at arbejde med i forhold til at få brugervenligheden tilbage.
spurgt 9 Jul, 2019 i Spørgsmål » e-conomic generelt af TBOFFICE (350 points)
Tidligere overførtes noten som tekst ved "smart" inbox. - Nu skal man selv indtaste teksten, kan det ikke rettes tilbage?

2 Svar

Hej og tak for dit indlæg.

Vi er rigtig glad for din tilbagemeldning om de udfordringer du har.

Vi samler alle tilbagemeldinger i en liste og tager dem hurtigst muligt videre vores folk der allerede arbejder på at udbedre de "bugs" der er i smart inbox.

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 9 Jul, 2019 Spørgsmål af Susan Jensen (23,960 points)
Tidligere overførtes noten som tekst ved "smart" inbox. - Nu skal man selv indtaste teksten, kan det ikke rettes tilbage?
Vi har de samme udfordringer, vi har prøvet at komme igennem til E-conomic, men de tager det ikke seriøst, vi har over 100 bilag pr dag, fraråder alle at tage smart inbox

 

DET ER HAMRENDE DÅRLIG SERVICE
besvaret 10 Jul, 2019 Spørgsmål af Morten D (140 points)
Jeg har simpelthen også kæmpe udfordringer, havde jeg vidst hvad jeg ved nu, havde jeg også ventet til det var færdigudviklet.
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”