Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Vejl. udsalg

0

Jeg ønsker mig under " salg -> varer " en mulighed for at få vist vejl. udsalg. Den vil kunne optimere rigtig meget. Kan I ikke lave sådan en under "Andre muligheder", hvor man kan vinge kolonnerne af. 

Se eksempel på billedet. 

 

i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af 🔒

3 Svar

Hej Morten,

Mange tak for din forslag. :-)

Vil gerne prøve at kigge på det, men skal det så være en boks yderligere på varen, hvor man tilføjer en udsalgspris, hvor der lige nu er bl.a. en salgspris, vejl. pris og vejl. kostpris? Samt en oversigt af denne boks, under vare overblikket. :-)

Det kan godt ende med at blive for uoverskueligt med alle de priser, men hvis man kan få mulighed for at "hide" dem, eksempelvis under andre muligheder som du skriver, kan det være en mulighed.

Ser frem til at høre mere fra dig og igen tak for dit forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)

Hej Tobias

Tak for svaret. Jeg skrev forkert kan jeg se, jeg mener "vejl. pris" og ikke vejl. udsalg. :D. Jeg mangler min vejl. pris når jeg slår varenummer op. 

Det er det jeg mener om man kan lave det, som tilvalg i form af at vælge det som en mulighed (tænker ikke alle er interesseret i den nemlig). 

 
Forslag af (160 points)
Hej igen Morten,

Super, det giver bedre mening. :-)

Vi vil til næste opdatering kigge på til og fravalg af visninger i oversigten på flere områder, og vil tage din situation med, for at se om vi kan gøre noget. :-)

Hej Morten,

Vi er i gang med at kigge på de forslag, som vi vil udviklet i dette kvartal. I den forbindelse er dit forslag desværre ikke en af dem vi kommer til at arbejde. Du skal dog have tak for at byde ind. Det er altid værdsat. Meget gerne stem på de forslag, der findes herinde: https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes. Vi er stadig i gang med at gå listen gennem, men det er herinde fra vi finder de forslag, som skaber mest værdi for alle. 


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)