forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Vejl. udsalg

0

Jeg ønsker mig under " salg -> varer " en mulighed for at få vist vejl. udsalg. Den vil kunne optimere rigtig meget. Kan I ikke lave sådan en under "Andre muligheder", hvor man kan vinge kolonnerne af. 

Se eksempel på billedet. 

 

spurgt 8 Jul i Forslag » e-conomic generelt af mortenbabytrold (160 points)
status opdateret 30 Jul af TobiasPinndal

2 Svar

Hej Morten,

Mange tak for din forslag. :-)

Vil gerne prøve at kigge på det, men skal det så være en boks yderligere på varen, hvor man tilføjer en udsalgspris, hvor der lige nu er bl.a. en salgspris, vejl. pris og vejl. kostpris? Samt en oversigt af denne boks, under vare overblikket. :-)

Det kan godt ende med at blive for uoverskueligt med alle de priser, men hvis man kan få mulighed for at "hide" dem, eksempelvis under andre muligheder som du skriver, kan det være en mulighed.

Ser frem til at høre mere fra dig og igen tak for dit forslag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 9 Jul Forslag af TobiasPinndal (2,960 points)

Hej Tobias

Tak for svaret. Jeg skrev forkert kan jeg se, jeg mener "vejl. pris" og ikke vejl. udsalg. :D. Jeg mangler min vejl. pris når jeg slår varenummer op. 

Det er det jeg mener om man kan lave det, som tilvalg i form af at vælge det som en mulighed (tænker ikke alle er interesseret i den nemlig). 

 
besvaret 9 Jul Forslag af mortenbabytrold (160 points)
Hej igen Morten,

Super, det giver bedre mening. :-)

Vi vil til næste opdatering kigge på til og fravalg af visninger i oversigten på flere områder, og vil tage din situation med, for at se om vi kan gøre noget. :-)
overvejes× 116
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”