Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Søgefelt ved konvertering til kunde

0

Vi har et problem. når vi skal lave en ordre og skal bestille direkte hos vores leverandør, så mangler vi at kunne søge efter leverandør. Der kommer blot en rullemenu og så skal vi lede blandt vores 1000 leverandører. Det er uoverskueligt og vi ønsker derfor en søgefunktion her er stien til der, hvor jeg befinder mig i eonomic:

Salg --> ordrer --> gå ind på en ordre--> konverter til leverandørbestilling og her er balladen. 

Det er her vi ønsker et søgefelt så vi bedre kan finde vores leverandør.

Ellers så skulle man kunne knytte vareleverandøren til et specifikt produkt så der kun kommer udvalgte leverandører op når man skal bestille et produkt.

Se billeder, måske giver det mere mening.

Mvh 

Mikkel Julius Thorsen - Falke ApS

i Forslag » Andet af (120 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Mikkel,

Tusind tak for dit forslag. :-)

Du er ikke den eneste med dette issue og kommer denne gang til at henvise dig til vores andre indlæg her:

https://forum.e-conomic.dk/13159/konverter-til-leverandorbestilling

Igen, mange tak for dit forslag. :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)