forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Advarsel om overskredne saldoer

+1

Hej. Et forslag som jeg og mine kollegaer ville ønske blev implementeret er en stærkere "advarsel" til vores sælgere, hvis en debitor har stor forfalden saldo eller er over deres kreditmaksimum. På nuværende tidspunkt kommer der kun et par linjer når der oprettes en ordre som er nem at overse (se billede). Vi vil gerne have en funktion man kan slå til, så udstederen af ordren/fakturaen aktivt skal bekræfte at vedkommende har set saldoens status for debitoren, inden ordren bliver oprettet. Håber dette kan blive gennemført.

Pft. og god dag.

spurgt 24 Jun i Forslag » e-conomic generelt af DortheJ (170 points)

2 Svar

Hej og tak for dit forslag,

Jeg kan godt forstå, hvad du gerne vil. Bare til en information, så kan du også inden bogføring se dette oppe til højre i fakturakladden. 

I forhold til en implementering af dette, så vil jeg lade dit foreslag stå herinde lidt, så jeg kan få et bedre indtryk af, hvor mange, der også ønsker denne mulighed.

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 28 Jun Forslag af Jesper Mieritz (83,800 points)
Ja, det kan jeg se. Men det er sådan noget som sælgere vil ignorere og sige de ikke har set. Alternativt kunne der være en 'midlertidig spærring' hvis der ikke måtte oprettes flere ordre på kunden indtil forfalden saldo var betalt. Hvis jeg spærrer kunden bliver den helt væk så sælger slet ikke kan finde debitor.
besvaret 28 Jun Forslag af DortheJ (170 points)
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”