Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Faktura forside

0
Hej med Jer

Der mangler en mulighed for, at man kan have en fakturaforside, som man kan bygge op evt. med tekst, samt den samlede betalingsopgørelse med indbetaling på som forside.

Det kan man ikke idag og det er ikke muligt at få nogen til at lave det, da I ikke understøtter det. Så derfor skal det være mulig at tilføje en side, hvor man kan indsætte afsnit osv. og som ikke har noget med side 1 og 2 at gøre.

Det er virkelig et stort ønske, som andre systemer kan. Typisk når man får en faktura andre stedet fra, så er der en forside med indbetalingskortet og så er de efterfølgende sider specifikation.

Så Please :)
i Forslag » Salg af (500 points)

2 Svar

Hej og tak for dit forslag, 

Som udgangspunkt kan du godt arbejde med dit layout, men der er nogle begrænsninger. Det lyder som du har mødt en eller flere af dem her, men jeg er ikke helt sikker på, hvad vi skal gøre for at det skal virke som du godt kunne tænke dig. 

Du siger her, at der skal være en forside. Det kan jeg godt forstå, men hvad skal den bruge til og hvilke ting skal dannes på denne forside? Jeg kan se du skriver "evt. med tekst, samt den samlede betalingsopgørelse med indbetaling på som forside." - vil du uddybe, hvad du mener her? smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Hej igen...

Vi er jo et teleselskab, så hvis du kigger på en regning fra de andre teleselskaber, så har de alle sammen en forside hvor de har skrevet en tekst, samt lavet den samlede sum for fakturaen på denne forside og et girokort nederst.

På de andre sider, har de så definere de enkelte abonnementer osv. uddybende.

Så når kunden modtager fakturaen på 15 sider, så kan de altså se beløbet og indbetale via forsiden, i stedet for de skal helt om på den sidste side, som vores kunder skal idag.
Forslag af (500 points)

Hej og tak for at følge op,

Jeg beklager du først får svar nu. 

Du kan godt sætte totalbeløbet ind på forsiden og så på de efterfølgende sider have en specifikation af, hvad det hele indeholder. 

Hvordan det kommer til at se ud afhænger lidt af, hvordan det som helhed kan bygges op, da vi arbejder ud fra side 1 og 2, som du også selv nævner. For at rette i dem, så synes jeg I skal ringe herind på 88 20 48 40, da det godt kan være lidt kringlet at arbejde med. 

Når der er styr på det, så kan i vedhæfte et fast dokument, som vil blive sat på de efterfølgende sider. Hvis i har forskellige typer af dokumenter, så kan i oprette flere layouts og så vedhæfte de forskellige abonnementstyper til de efterfølgende dokumenter eller gøre det fra gang til gang ved afsendelse. Der kan i selv vurdere, hvad er nemmest. 

Det skal siges, at det her afhænger lidt af, hvordan det hele skal se ud, men umiddelbart tror jeg godt i kan komme tættere på det ønskede resultat end det jeg kan forstå i har i dag. 

Jeg vil selvfølgelig også gerne hjælpe så godt jeg kan her, men i og med i skal ind og rette til, så er min erfaring, at lige præcis design og layout er nemmere med en af mine kollegaer i røret. smiley

Hej med Jer

Det kunne jo som sagt ikke lade sig gøre, så er i kommet videre med dette, det er virkelig et stort ønske og især for at gøre det mere overskueligt for vores kunder, at de ikke skal bladre 20 sider ned for at finde indbetalingskoden.

Hej igen, 

Det kan godt være jeg misforstår de helt specifikke krav til din faktura her, men det er muligt at få totalbeløbet til at stå lige, hvor du vil. 
Når det er sagt, så er design og layout ikke det nemmeste modul at arbejde med og derfor vil er det oftere nemmere at tage dialogen med 1:1 direkte på vores chat eller telefon. Hvis du har prøvet det, så er det helt fair, men så vil jeg også meget gerne vide, hvorfor det ikke virker dig? Jeg har lige testet det og mit totalbeløb står på den første side.

Der kan være en udfordring med kolonnerne, men jeg kan ikke lure om det påvirker dig i dette tilfælde smiley

Hej Jesper.

Som sagt, vil jeg gerne have en forside, hvor man kun har totalbeløbet, samt evt. et indbetalingskort og altså ingen varelinier på side 1. Dernæst skal siderne 2,3 osv. så komme med varelinierne.

Så hvis du mener det er muligt, selvom jeg har talt med Jer og blev henvist til en e-conomic specialist som specialiserer sig med fakturaer, så er du mere end velkommen til at kontakte mig. 69134545.

Nej, det er korrekt. Det er ikke muligt at fjerne varelinjerne på side et. Elementet til det hedder "kolonner", som var det jeg beskrev, der kunne være en udfordring med. 

I det tilfælde, så er det helt rigtigt, at dette ikke er mulighed. 
Her vil jeg være ærlig omkring, at det ikke noget af det vi har øverst på listen af de kommende forbedringer.

Jeg kan sagtens forstå, at man gerne vil kunne bestemme, hvordan ens layout skal se ud, men lige præcis dit forslag her er ikke noget jeg har hørt ret meget. Det er helt fair, at det er et stort ønske fra jeres side, men vi balancere altid nye forbedringer ud fra, hvor mange af vores brugere det vil gavne. 

Derfor vil denne forbedring for nu ikke være noget af det vi arbejder videre med smiley

Hej Jesper. Du kan jo læse det i skriver her f.eks. så siger det sig selv.

Første sider:
De første sider udskrives kun, hvis bilaget består af mere end en side.
Hvis bilaget består af fx 3 sider, udskrives side 1 og 2 med "Første sider" og side 3 med "Sidste side".

Sidste side:
Den sidste side udskrives altid. Hvis bilaget kun består af en side, er det kun denne side, som udskrives.

 

Det betyder jo netop det som er udfordringen. At en 10 siders faktura vil altid være ens på side 1,2,3,4,5,6,7,8 og 9 og derfor dur det ikke. Side 1 skulle være en side for sig selv, som altid blev udskrevet alene og så startede resten. Så det jeg søger er som sagt en forside til ens faktura.