forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Faktura forside

0
Hej med Jer

Der mangler en mulighed for, at man kan have en fakturaforside, som man kan bygge op evt. med tekst, samt den samlede betalingsopgørelse med indbetaling på som forside.

Det kan man ikke idag og det er ikke muligt at få nogen til at lave det, da I ikke understøtter det. Så derfor skal det være mulig at tilføje en side, hvor man kan indsætte afsnit osv. og som ikke har noget med side 1 og 2 at gøre.

Det er virkelig et stort ønske, som andre systemer kan. Typisk når man får en faktura andre stedet fra, så er der en forside med indbetalingskortet og så er de efterfølgende sider specifikation.

Så Please :)
spurgt 6 Jun i Forslag » Fakturalayout af KBN (310 points)

2 Svar

Hej og tak for dit forslag, 

Som udgangspunkt kan du godt arbejde med dit layout, men der er nogle begrænsninger. Det lyder som du har mødt en eller flere af dem her, men jeg er ikke helt sikker på, hvad vi skal gøre for at det skal virke som du godt kunne tænke dig. 

Du siger her, at der skal være en forside. Det kan jeg godt forstå, men hvad skal den bruge til og hvilke ting skal dannes på denne forside? Jeg kan se du skriver "evt. med tekst, samt den samlede betalingsopgørelse med indbetaling på som forside." - vil du uddybe, hvad du mener her? smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 12 Jun Forslag af Jesper Mieritz (83,110 points)
Hej igen...

Vi er jo et teleselskab, så hvis du kigger på en regning fra de andre teleselskaber, så har de alle sammen en forside hvor de har skrevet en tekst, samt lavet den samlede sum for fakturaen på denne forside og et girokort nederst.

På de andre sider, har de så definere de enkelte abonnementer osv. uddybende.

Så når kunden modtager fakturaen på 15 sider, så kan de altså se beløbet og indbetale via forsiden, i stedet for de skal helt om på den sidste side, som vores kunder skal idag.
besvaret 12 Jun Forslag af KBN (310 points)
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”