Faktura forside

0
Hej med Jer

Der mangler en mulighed for, at man kan have en fakturaforside, som man kan bygge op evt. med tekst, samt den samlede betalingsopgørelse med indbetaling på som forside.

Det kan man ikke idag og det er ikke muligt at få nogen til at lave det, da I ikke understøtter det. Så derfor skal det være mulig at tilføje en side, hvor man kan indsætte afsnit osv. og som ikke har noget med side 1 og 2 at gøre.

Det er virkelig et stort ønske, som andre systemer kan. Typisk når man får en faktura andre stedet fra, så er der en forside med indbetalingskortet og så er de efterfølgende sider specifikation.

Så Please :)
spurgt 6 Jun, 2019 i Forslag » Salg af KBN (440 points)

2 Svar

Hej og tak for dit forslag, 

Som udgangspunkt kan du godt arbejde med dit layout, men der er nogle begrænsninger. Det lyder som du har mødt en eller flere af dem her, men jeg er ikke helt sikker på, hvad vi skal gøre for at det skal virke som du godt kunne tænke dig. 

Du siger her, at der skal være en forside. Det kan jeg godt forstå, men hvad skal den bruge til og hvilke ting skal dannes på denne forside? Jeg kan se du skriver "evt. med tekst, samt den samlede betalingsopgørelse med indbetaling på som forside." - vil du uddybe, hvad du mener her? smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 12 Jun, 2019 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
Hej igen...

Vi er jo et teleselskab, så hvis du kigger på en regning fra de andre teleselskaber, så har de alle sammen en forside hvor de har skrevet en tekst, samt lavet den samlede sum for fakturaen på denne forside og et girokort nederst.

På de andre sider, har de så definere de enkelte abonnementer osv. uddybende.

Så når kunden modtager fakturaen på 15 sider, så kan de altså se beløbet og indbetale via forsiden, i stedet for de skal helt om på den sidste side, som vores kunder skal idag.
besvaret 12 Jun, 2019 Forslag af KBN (440 points)

Hej og tak for at følge op,

Jeg beklager du først får svar nu. 

Du kan godt sætte totalbeløbet ind på forsiden og så på de efterfølgende sider have en specifikation af, hvad det hele indeholder. 

Hvordan det kommer til at se ud afhænger lidt af, hvordan det som helhed kan bygges op, da vi arbejder ud fra side 1 og 2, som du også selv nævner. For at rette i dem, så synes jeg I skal ringe herind på 88 20 48 40, da det godt kan være lidt kringlet at arbejde med. 

Når der er styr på det, så kan i vedhæfte et fast dokument, som vil blive sat på de efterfølgende sider. Hvis i har forskellige typer af dokumenter, så kan i oprette flere layouts og så vedhæfte de forskellige abonnementstyper til de efterfølgende dokumenter eller gøre det fra gang til gang ved afsendelse. Der kan i selv vurdere, hvad er nemmest. 

Det skal siges, at det her afhænger lidt af, hvordan det hele skal se ud, men umiddelbart tror jeg godt i kan komme tættere på det ønskede resultat end det jeg kan forstå i har i dag. 

Jeg vil selvfølgelig også gerne hjælpe så godt jeg kan her, men i og med i skal ind og rette til, så er min erfaring, at lige præcis design og layout er nemmere med en af mine kollegaer i røret. smiley