Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for at ændre i en bogført faktura.

+6
Hej E-conomic.

Jeg har et forslag som virkelig vil gøre det meget nemmere for os brugere af e-conomic.

Jeg vil gerne høre om det ikke kan laves så det bliver muligt at ændre en en sendt/bogført faktura.

Jeg har et eksempel. Jeg har lavet og sendt en faktura til en kunde på hans mail. Kunden vender tilbage og beder mig om at sende fakturaen til deres ean nr. For at jeg kan gøre det skal jeg til at lave en kreditnota og derefter en ny faktura til kunden. Det bør virkelig være muligt at kunne ændre i en sendt og bogført faktura.

Med venlig hilsen

Casper Lund Larsen

Total Industri & Skadeservice
i Forslag » Andet af (180 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Casper,

Mange tak for dit forslag.

Jeg er helt enig i, at det kan lette arbejdet ved eksempelvis fakturaer der skal gensendes som EAN fakturaer.

I denne uge har vi lige afsluttet det vi kalder "Week of WOW", hvor der til brugernes glæde, er blevet udviklet og gennemført flere forbedringsforslag i systemet. Dette er et koncept der fremover kommer til at sikre mange brugerønskede forbedringer hvert kvartal.

Problemet lige nu, er at systemet kigger på de kundeoplysninger der var på kunden, da fakturaen blev lavet. Det vil sige, at hvis der ikke var tilføjet et EAN nr. og en kontaktperson, så er det ikke muligt at gensende fakturaen som en EAN faktura.

Jeg syntes dog det er et relevant forslag, men vil kræve en større ændring i opsætningen og dit forslag vil derfor være et potentiale frem til næste "Week of WOW", hvor vi vil tage de mest relevante og ønskede forbedringer med videre til udviklerne. Dermed får andre brugere på vores forum også mulighed for at støtte forslaget, og det vil dermed også blive prioriteret endnu højere, blandt de mange gode ønsker til forbedringer vi får.

Igen, tak for forslaget også håber jeg du får en god weekend. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Jeg har stillet samme ønske i en anden tråd og her efterlyste jeg at man kunne vælge at udsende med EAN efterfølgende og i mit tilfælde fremgik EAN allerede af kunden før udsendelse pr. mail. Er dette så løst nu så vi kan eftersende den pr EAN.

Hej Kenni,

Nej, det er ikke løst endnu, men det er godt forslag og det er vores ambition at bygge muligheden for at gøre dette. 

Vi skal nok vende tilbage, når vi har en mere præcis plan, hvornår denne muligehed kommer. 

Rigtig god weekend smiley

Hej.

Vi oplever ofte at vores kunder efter modtagelse af fakturaen kommer tilbage med at der skal en bestemt kontaktperson på eller et PO nummer.

Det vil være en rigtig stor hjælp hvis der var mulighed for at sætte dette på en bogført faktura og genudskrive...

 

Mvh Kirsten Schultz
Hej Kirsten,

Helt rigtigt og som Jesper også skriver, så er det planlagt, så det kan blive mere optimalt. :-) Du vil få mere info når vi har en mere præcis plan for det.