Når vi sender en faktura

+1
Hejsa.

Jeg har lige fået to nye kunder, som har gjort mig opmærksom på et problem.

Har også selv lige nu modtaget en faktura ( som er sendt fra economic), hvor der står kundens navn, men lige bagefter.. står der post@e-conomic.com.

Det er altså noget ged, for at sige det mildt.

Jeg har flere kunder som sender faktura til udlande  og de bliver forvirret over at der er post fra economic og derfor smider de mailen ud.

Det må i meget gerne få set på hurtigst muligt.

Karin O. Jørgensen
i Forslag » Andet af (260 points)

1 Svar

Hej Karin, 

Jeg kan sagtens forstå det kan virke forvirrende. Jeg har snakket med vores udviklere omkring sagen før og det skyldes, at vi ikke har adgang til at sende via jeres mailsystem og derfor ikke kan sende fra jeres mailsystem. Derfor sender via vores egne. Der skulle meget stå jeres virksomhedsnavn i mailen og hvis jeres kunde trykker besvar, så kommer mailen også retur til jer. 

Som udgangspunkt har vi ikke en løsning på dette i den nærmeste fremtid. Jeg er klar over det ikke løser dit forslag, men jeg vil gerne være ærlig omkring, hvor vi står henne lige nu. 

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (95.9k points)