Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Opdel faktura i flere rater

0
Jeg vil gerne betale en regning over 3 gange, men hvis jeg opretter en leverandørfaktura, kommer den automatisk over i betalinger på det fulde beløb.

Det ville være dejligt med en funktion, hvor man kan dele betalingen op i flere rater, uden at skulle oprette flere leverandørfakturaer på samme bilag.
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej Tho.

Mange tak fordi du skriver til os her på forum.

Det lyder da besynderligt, hvordan opretter du dine leverandørbetalinger? Hvilken betalingstype anvender du evt?

Man kan sige at hvis du opretter en leverandørfaktura, så bestemmer du som sådan selv hvad du bogføre i betalingen. Dog hvis du selvfølgeligt beder systemet, oprette betaling selv så er det ikke muligt.

Må jeg høre præcist hvad hele din process er fra leverandørfaktura oprettelsen, til betalingen. Altså præcist hvad du gør i e-conomic, så kan jeg tage udgangspunkt i det da jeg kunne forestille mig vi her har en løsning allerede.

Hav en god dag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Har du overhovedet læst brugerens indlæg?
Hej Erik.

Hvad er det der giver dit indtryk af at jeg ikke har læst brugerens indlæg? Jeg ville meget gerne høre din mening omkring sagen hvis du ønsker at dele det med os.

Grunden til at jeg spørger brugeren som jeg gør, er at jeg ønsker at vide hvordan brugerens arbejds process præcist foregår. Vi kan jo sagtens håndtere at lave betalinger over 3 dele på nuværende tidspunkt uden at det skal laves over flere leverandørfakturaer. Derfor ville jeg gerne finde ud af om jeg måske ville kunne give brugeren en løsning allerede på nuværende tidspunkt, og det skal så vidt muligt passe til hans nuværende arbejdsgang.

Grunden til at vi primært stiller spørgsmål til hvorfor, er også for at undgå at antage hvad brugeren skriver. Jeg synes det ville være kedeligt at forsøge at give et konkret svar, uden at have den fulde forståelse.

Så lad mig da gerne høre din mening, og hvis du har en løsning så del den da gerne.