forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Punktform fungerer ikke

0

Vi har på vores website brugt punktformen, som man kan vælge når man skriver i en tekstboks. 

Det ser rigtig fint ud når man er i redigeringsboksen, men når man kigger på selve websitet så står punkterne ikke helt lige henover hinanden. Det er lidt svært at forklare, men det kan ses på vores hjemmeside: https://www.rehab-service-sjaelland.dk/, på forsiden under "jeg tilbyder". 

Løsning har vi fået vist af en softwareudvikler, men da vi ikke selv kan komme til kodedelen, håber vi at i vil fikse dette problem hurtigst muligt. Løsning findes her: https://www.w3schools.com/cssref/pr_list-style-position.asp

spurgt 10 Maj i Spørgsmål » Andet af RSS (170 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg,

Jeg har kigget på siden nu og jeg må indrømme, at jeg ikke helt kan følge dig. Jeg tænker du henviser til denne: 

Så vidt jeg kan se, så står det helt lige, men jeg er heller ikke sikker på, at det er denne du mener. Vil du be- eller afkræfte om jeg ser det rigtige sted og i så fald beskrive, hvornår det ikke står lige over hinanden? 

Jeg ser frem til at høre fra dig smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 13 Maj Spørgsmål af Jesper Mieritz (79,990 points)

Du kigger det helt rigtige sted. Jeg kan dog slet ikke forstå at du kan sige de står lige over hinanden og at du ikke ser problemet. 

Nu har jeg så sat det i word, for at illustrerer hvordan jeg mener en punktform normalt står, når man benytter punktform i redigering. 

Håber at du kan se forskellen her, og kan hjælpe med at dette bliver løst, så det fremadrettet kan se flot og prof. ud på hjemmesiden. :) 

i gang× 2
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”