Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Periodisering på fakturaniveau

0
Hej,

Jeg vil gerne foreslå, at man kan have muligheden for at periodisere på fakturaniveau fremfor kun på linjeniveau. Vi har mange (som i rigtig mange) igangværende fakturaer som skal periodiseres, men dette er ikke sket i overførslen fra vores salgssystem. Derfor er det ret omstændigt at skulle ind på hver enkel linje og periodisere.

Lad mig høre, om det er noget som, som I overvejer.

Med venlig hilsen

Mathias
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

God dag og velkommen til forum Mathias.

Tak fordi du skriver ind.

Det er ikke et forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer, men jeg vil da gerne se på om det er noget vi skal gøre muligt. Jeg kan som sådan ikke se nogen grund til hvorfor dette ikke skulle kunne blive en mulighed, da jeg da godt kan se at man måske skal periodisere en hel faktura over en periode.

Det er dog ikke et forslag jeg har hørt før, så jeg vil gerne se hvor stort behovet faktisk er for at vi sætter dette til overvejelse.

Indlægget får derfor lov at ligge i en 14 dages tid, så vi kan se om andre brugere også er enige i at vi burde lave dette.

Hav en rigtigt god weekend.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)

Hej igen Mathias.

Så er jeg tilbage igen.

Som det ser ud lige nu, ser jeg ikke at vi oplever et større behov for muligheden for at faktuere hele fakturaen. Det er ikke fordi idéen som sådan er skidt, og jeg kan godt se at dette kunne være brugbart. Omvendt ser jeg dog ikke at vores prioritering ligger lige på denne idé. 

Vi har flere forslag hvor vi ser et større behov som du kan finde her.

Vi prøver så vidt muligt at fokusere vores resourcer på det vi ser der er størst behov for, men skulle vi se dette efterspurgt oftere, så er idéen selvfølgeligt gemt i vores idé bank.

Du må have en rigtigt god dag og tak fordi du skriver ind. Jeg må undskylde at det ikke blev i denne omgang.