forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Periodisering på fakturaniveau

0
Hej,

Jeg vil gerne foreslå, at man kan have muligheden for at periodisere på fakturaniveau fremfor kun på linjeniveau. Vi har mange (som i rigtig mange) igangværende fakturaer som skal periodiseres, men dette er ikke sket i overførslen fra vores salgssystem. Derfor er det ret omstændigt at skulle ind på hver enkel linje og periodisere.

Lad mig høre, om det er noget som, som I overvejer.

Med venlig hilsen

Mathias
spurgt 10 Apr i Forslag » Andet af MathiasD (120 points)

1 Svar

God dag og velkommen til forum Mathias.

Tak fordi du skriver ind.

Det er ikke et forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer, men jeg vil da gerne se på om det er noget vi skal gøre muligt. Jeg kan som sådan ikke se nogen grund til hvorfor dette ikke skulle kunne blive en mulighed, da jeg da godt kan se at man måske skal periodisere en hel faktura over en periode.

Det er dog ikke et forslag jeg har hørt før, så jeg vil gerne se hvor stort behovet faktisk er for at vi sætter dette til overvejelse.

Indlægget får derfor lov at ligge i en 14 dages tid, så vi kan se om andre brugere også er enige i at vi burde lave dette.

Hav en rigtigt god weekend.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 12 Apr Forslag af Charles Jensen (13,780 points)

Hej igen Mathias.

Så er jeg tilbage igen.

Som det ser ud lige nu, ser jeg ikke at vi oplever et større behov for muligheden for at faktuere hele fakturaen. Det er ikke fordi idéen som sådan er skidt, og jeg kan godt se at dette kunne være brugbart. Omvendt ser jeg dog ikke at vores prioritering ligger lige på denne idé. 

Vi har flere forslag hvor vi ser et større behov som du kan finde her.

Vi prøver så vidt muligt at fokusere vores resourcer på det vi ser der er størst behov for, men skulle vi se dette efterspurgt oftere, så er idéen selvfølgeligt gemt i vores idé bank.

Du må have en rigtigt god dag og tak fordi du skriver ind. Jeg må undskylde at det ikke blev i denne omgang.

overvejes× 116
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”