Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Faktura fil på Engelsk bør hedde Invoice

+1
Hej.

Hvis man har en Engelsk kunde og man har oprettet en engelsk skabelon til kunden, så bør selv filen der bliver sendt ikke hedde "Faktura" og så et nummer, men den bør vel hedde"Invoice" og så et nummer?

Han ved jo ikke hvad faktura betyder :-)

 

Så vidt jeg kan forstå, så er det sproget i selve economic, man så skal ind og skifte. Det bør jo kunne køre på baggrund af af hvilken skabelon man har lavet og sproget heri?
i Forslag » Andet af (130 points)

1 Svar

God morgen og velkommen til forum Søren.

Mange tak fordi du skriver ind. I forhold til forslaget, synes jeg at det har været i gennem et par gange, og det er også noget jeg har hørt via vores support. Det kunne godt være vi skulle tage den til genovervejelse da det virker til at være noget som er et behov. Det er faktisk generelt alle filer der forlader e-conomic, hvor vi har hørt at man gerne vil kontrollere hvad den skal hedde.

Mest er det dog på engelsk at man ønsker at den ændres til, og der har vi faktisk en løsning man kan anvende som også giver en ekstra lille fordel.

Prøv at se min kollega indlægget fra min gode gamle kollega Andreas Polk. 

Du kan finde indlægget her.

Han kommer nemlig med et godt forslag til hvordan du kan sende dine fakturaer, hvor de hedder invoice + Invoice number. Så ville du også i dit system kunne se om kunden faktisk har åbnet fakturaen. Måske om denne løsning ville kunne bruges?

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk weekend. :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Søren.

Jeg håber min løsning virkede for dig. Da jeg ikke har hørt yderligere fra dig, lukker jeg dette indlæg ned for nu.

Hvis vi skal se yderligere på det, skal du endeligt bare skrive.

Hav en rigtigt god onsdag.