forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Saldo ved leverandør betalinger

0
Hej

Det kunne være rart, hvis den saldo der står ud foran leverandøren, når man skal lave leverandør betalinger, ikke er totalsaldoen på leverandøren, men saldoen på forfalds datoen for fakturaen/kredit notaen.

Hvis man modtager en, eller flere, kredit notaer som gør, at den saldo der fx forfalder d. 15/3, egentlig er i minus - så betyder det jo at den leverandør ikke skal en betaling der. Men det er ikke nemt at se, når den viser total saldoen - hvilket gør, at man manuelt skal ind og holde øje med de enkelte kreditorer, for ikke at komme til at betale nogle regninger, som man egentlig ikke skulle, da man har en, eller flere, kredit notaer som dækker de åbne fakturaer.

Mvh Line
spurgt 20 Mar, 2019 i Forslag » Andet af Line Reisenhus (140 points)

1 Svar

Hej Line.

Jeg må undskylde at jeg først fanger dit indlæg nu.

I forhold til din idé så giver det meget god mening, forstår jeg det korrekt at du vil have at den kan fortælle dig hvis en leverandør går i minus når du vælger at eksportere leverandør fakturaer til betaling?

Hvis ja, hvordan havde du i så fald i tankerne at dette skulle forekomme? Skal den komme med en liste som viser dine individuelle leverandører samt deres saldo når du er ved at eksportere, eller hvor tænker du det skulle forekomme?

Lad mig høre fra dig og hav en god weekend.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 31 Maj, 2019 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”