Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Saldo ved leverandør betalinger

0
Hej

Det kunne være rart, hvis den saldo der står ud foran leverandøren, når man skal lave leverandør betalinger, ikke er totalsaldoen på leverandøren, men saldoen på forfalds datoen for fakturaen/kredit notaen.

Hvis man modtager en, eller flere, kredit notaer som gør, at den saldo der fx forfalder d. 15/3, egentlig er i minus - så betyder det jo at den leverandør ikke skal en betaling der. Men det er ikke nemt at se, når den viser total saldoen - hvilket gør, at man manuelt skal ind og holde øje med de enkelte kreditorer, for ikke at komme til at betale nogle regninger, som man egentlig ikke skulle, da man har en, eller flere, kredit notaer som dækker de åbne fakturaer.

Mvh Line
i Forslag » Andet af (140 points)

1 Svar

Hej Line.

Jeg må undskylde at jeg først fanger dit indlæg nu.

I forhold til din idé så giver det meget god mening, forstår jeg det korrekt at du vil have at den kan fortælle dig hvis en leverandør går i minus når du vælger at eksportere leverandør fakturaer til betaling?

Hvis ja, hvordan havde du i så fald i tankerne at dette skulle forekomme? Skal den komme med en liste som viser dine individuelle leverandører samt deres saldo når du er ved at eksportere, eller hvor tænker du det skulle forekomme?

Lad mig høre fra dig og hav en god weekend.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)