forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Leverandørbetaling - hvor der skal modregnes en kreditnota i FI-betaling

+2
Hej

Har et stort ønske, at hvis man delvis udligner en faktura med en kreditnota (som begge er en FI-betaling) at den henter restbeløbet fra kreditor og ikke fakturabeløbet, når man laver betalingsforslag.

Som det er i dag, kan det kun lade sig gøre, hvis man laver en bankoverførsel - at den modregner faktura i et samlet beløb.

Mvh

Tina Langfeldt
spurgt 8 Mar, 2019 i Forslag » Andet af TL (290 points)
opdateret 11 Mar, 2019 af Jesper Mieritz

2 Svar

Hej Tina, 

Jeg kan sagtens forstå du gerne nøjes med at betale et restbeløb.

Grunden til vi har valgt ikke at have denne mulighed på FI-betalinger er, at de hver i sær har deres egen reference. Altså et særskilt FI-nummer. Problemet er, at du kan have modtaget flere faktura/kreditnota med forskellige FI numre. Hvilket FI-nummer skal betalingen så ligge under? 
Ved en bankoverførsel er det ikke et problem, da konto og reg. nummer altid er det samme og der findes derfor ikke forskellige betalingsreferencer på de forskellige faktura. 

Jeg håber det giver mening for dig, men det er grunden til, at dette ikke er muligt og ikke vil blive muligt som tingene er i dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 11 Mar, 2019 Forslag af Jesper Mieritz (87,050 points)

Hmmm - så jeg skal huske (for alle mine kunder - er kørende bogholder), om jeg skal rette fakturabeløb til i betalingsforslag. Længe leve gule sedler på bord og skærm!

Hvis nogen af jeres kunder har rigtig mange betalinger....så får de aldrig brugt kreditnotaerne, med mindre de har god tid til at checke og ændre beløb løbende....

Den skal jo ikke ændre faktura's FI-kode - kun beløbet, hvis man har udlignet på kreditorkortet.....

Sidder du privat og har modtaget en faktura og en kreditnota - vil du jo også bruge fakturaens FI-kode til at betale - selvom du fratrækker en kreditnota. Ikke alle firmaer oplyser deres bankkontonummer på fakturaerne

Ked af at sige det - træt af I ikke vil ændre på, hvor (i mine øjne hvilken kolonne) den kigger....savner og ønsker mig tilbage til C5, hvor det godt kan lade sige gøre....

Med venlig hilsen

Tina Langfeldt

 

 

besvaret 11 Mar, 2019 Forslag af TL (290 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”