forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ordrebekræftelse på restordre - seperat mappe

0
hej, vi har en rest ordre som vi skal have oprettet, men vi vil ikke have den stående inde under ordre. Det bliver noget rod. Kan man oprette en mappe eller andet hvor ordrerne kan komme over i?

altså hvis en ordre endnu ikke er kommet på lager, så den skal stå i systemet i 4 uger. Det er en del ordre det drejer sig om. det bliver til mange ordre når de skal stå i 4 uger.

Jeg tænker man kunne oprette en mappe fx, eller på anden måde lave en fane til ordreberæftelser som ikke skal sendes ud endnu. Håber det giver mening :)
spurgt 6 Mar, 2019 i Forslag » Teknik og drift af lehof (120 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag,

Som jeg forstår dig, så vil du gerne oprette ordre, så du ved du mangler at arbejde med dem, men du ikke vil ikke have dem vist i listen over ordre, er det rigtigt forstået?

Dit forslag er så, at have en ekstra mappe til ordre du gerne vil oprette, men ikke vil se, da det bliver forvirrende. Lad os kalde det en inaktiv ordre.
Hvis det er rigtigt forstået, hvordan tænker du så at denne ordre skal skifte fra inaktiv til aktiv? Og skal man kunne flytte en aktiv til inaktiv?

Du må meget gerne uddybe det, da jeg ikke er helt på, at jeg ser det smart i at have to mapper, hvor ordrene kan ligge forskellige steder.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 11 Mar, 2019 Forslag af Jesper Mieritz (87,890 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”