Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kundeindbetaling udligning - fejl

0
Hej igen

Når man udligner en kundeindbetaling med en faktura, via kassekladden. Så skal man efter at have været i faktura oversigten, og fundet faktura, og trykket udlign valgte. Så skriver den godt nok kundenr. i kundenr. feltet - men for at det får effekt, altså opdaterer kundekonto og opdaterer den automatiske tekst på den åbne postering, så skal man overskrive kundenr. igen. Hvis man trykker gem, så sætter den, den godt nok på den rigtige kundekonto, men opdaterer stadig ikke teksten.

Tænker den burde opdaterer med det samme.

Mvh Alexander Sylvestersen-Platz  |  VALJU ApS  |   +45 3360 1261
i Forslag » Andet af (2.3k points)

1 Svar

Hej Alexander.

Jeg er lidt i tvivl omkring præcist hvordan du får dette til at opstå?

Jeg har lige prøvet at gøre det samme via et klip her: https://www.screencast.com/t/R0xaNaVF8bD

Forhåbentligt har jeg forstået det korrekt, men ellers er jeg ikke helt sikker på hvilken fejl du oplever her.

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag! :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Du går ind og opretter en ny postering i din video.

Jeg oplever fejlen, når jeg tager en eksisterende kladdepostering og retter den.
Hej Charles

Her er et eksempel https://www.useloom.com/share/23173b1b53ed410ca4034212e57465f4

Dertil er der at hvis jeg starter med at gå til faktura, og finde den til udligning den vej, så skriver den godt nok det rigtige kunde nr. i feltet kundenr., men opdaterer ikke teksten før end at jeg har overskrevet kundenr. igen.
Det kan du se eksempel på her https://www.useloom.com/share/dd1eecc934ea447fb396c782725d0423
(der hvor der ikke rigtigt sker noget er jeg gået ind i fakturalisten og finder den rette faktura og trykker udlign valgte)
Hej Alexander.

Jeg har prøvet at genskabe dine fejl, men jeg støder ikke på de samme problemer. I forhold til når du filmer selve fejlen, så kan jeg heller ikke se hvad du præcist gør i forhold til når du vælger fakturaer der skal udlignes på. Min tekst griber dog altid alt hvad jeg har sat på kunde og faktura, så er det er mig på nuværende tidspunkt lidt en gåde hvad vi gør anderledes.

Jeg ved godt det er smartere på video, men kan jeg bede dig beskrive det præcise work-flow. Samt vise mig din opsætning, så vil jeg prøve at se på det den vej i gennem.

Hav en god dag.