Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fakturering i slutningen af abonnementsperiode

+1
Hejsa,

Kunne I ikke gøre det muligt at vælge således at faktura bliver udsted i slutningen af en faktura periode frem for i begyndelsen?

Et boks hvor man kunne angive dette skulle være rigeligt.
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (520 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg.

Normalt kan man selv vælge fakturadatoen, når man har kørt en abonnement kørsel, men jeg kunne godt tænke mig at vide, om det kunne være noget andet du mener ? Eksempelvis om det er slutdatoen på selve abonnementet der skulle afgøre fakturadato ?

Ser frem til at høre fra dig og så må du have en rigtig dejlig weekend

Hilsen Susan Jensen
Forslag af 🔒 (38.5k points)
Hejsa,

Hvis faktura perioden er første kvartal 2019, så vil jeg gerne fakturaen bliver lavet første gang jeg kører en abonnementskørsel efter første kvartal er slut.

I dag laver i altid fakturaen i starten af period (og antager forudbetaling), men der er jo mange abonnementer der er bagudbetalt - og det understøtter i slet ikke i dag.

Så det handler om forudbetalt vs. bagudbetalt.
Hej igen.

Når du kører abonnement kørslen bestemmer du selv fakturadatoen. Lad os sige, at du kører et abonnment for 2. kvartal 2019, så sætter du datoen til 30.06.19, så bliver den bagudbetalt.
Hej

Det løser ikke rigtig problemet. Jeg forstår din tanke, men i praksis fungerer løsningen kun hvis man alene har bagudbetalte abonnementer - vi har en kombination

I starten af hver måned kører jeg en abonnementskørsel. Den fanger alle abonnementer og laver regninger - både for forudbetalte og bagudbetalte.

Jeg har brug for at economic kun laver regningen ved førstkommende abonnementskørsel efter perioden, hvis man har krydset af, at det er bagudbetalt.

Vi vil gerne have der laves en mulighed for at vælge om abonnementer er forudbetalt eller bagudbetalt. Bagudbetale skal første have lavet regning ved førstkommende abonnementskørsel efter perioden
Hej igen

OK, så forstår jeg hvor det er du vil hen. Du vil simpelthen have et ekstra felt, når man opretter selve abonnementet som vil kunne angive, om det skal være forudbetalt eller bagudbetalt.

Jeg prøver at tage det med til vores udviklingsteam for at høre om muligheden
Præcist. Det er ret normalt at kunder bagudbetaler og lidt spøjst i ikke understøtter det.

Det vil betyde ret meget for os at få det
Hejsa,

Er det noget nyt omkring dette.

Vi har brug for bagudbetalte abonnementer, så de faktureres når perioden er gået (dette kunne angives ved et flueben på abonnement som angav det var bagubetalt frem for forudbetalt)

Det er ret vigtigt for os at få denne funktionalitet
Hej igen.

Vi har det allerede på listen til vores udviklere og jeg skriver lige tilbage til dig, når jeg ved noget mere
Hejsa,

Vi har altså brug for at sker noget på dette område.

I har lige hævet priserne og hvis det skal kunne retfærdiggøres, må der også komme nogle produktforbedringer, som vi finder nyttige.
En lille opdatering, så det er med, når I kommer til dette.

Eftersom et abonnement bliver periodiseret, så skal regningen jo nok "generes" ved start af perioden, så indtægterne kan blive periodiseret hen over perioden.

Regningen skal så først fremgå til afsendelse ved udgangen af perioden.

Så hvis man f.eks. fakturerer årligt, så skal der jo periodiseres/indtægtsføres hen over året - men regningen skal først fremgå til afsendelse ved udgangen af året.
Hej igen

Vi får rigtig mange gode forslag herinde på Forum og det er dem der kommer flest kunder til gode der bliver prioriteret.

Jeg kan også se at der ikke er kommet stemmer fra andre kunder, så jeg må afvise dit forslag
OK, det virker til at I ikke rigtig har tænkt jer at gøre noget ved abonnements- modulet og hvis man har brug for det skal kikke sig efter et andet system.

Det er jo de mest basale ting, som I ikke laver på det
Kunne I ikke tage op til overvejelse at gøre det muligt at en abonnements faktura først udsendes ved enden af perioden.

Det er dog vigtigt at der laves en månedlig periodisering hen over perioden, men selve faktura skal først laves og udsendes ved udgangen af perioden
Hej igen

Hvis du specificere det på pr. datoen kan det lade sig gøre. Jeg foreslår du evt. kontakter vores support for at få en nærmere forklaring
Hejsa,

Det løser ikke problemet. Scenariet drejer sig om et abonnement som er bagudbetalt.

Lad os lave et eksempel hvor det er et abonnement der er betalt en gang om året - bagud. For at gøre det let, så følger det kalenderåret

Når man kører sin abonnementskørsel efter den 1 januar i et givent år, så skal denne gange at abonnementet kører og skal starte med at periodisere indtægterne.

Når vi kommer frem til 31 december (eller umiddelbart efter), så skal regningen sendes til kunden.

Om selve regningen dannes 1 januar eller 31 december har jeg ikke en holdning til, men det vigtige er periodiseringen starter fra januar og at der ved udgangen af perioden kan sendes en regning.
Kan I ikke overveje at få lavet noget funktionalitet, så abonnementet faktureres i slutningen af perioden og ikke i starten (men dog huske at indtægter skal periodiseres fra start i perioden)