forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Fakturering i slutningen af abonnementsperiode

0
Hejsa,

Kunne I ikke gøre det muligt at vælge således at faktura bliver udsted i slutningen af en faktura periode frem for i begyndelsen?

Et boks hvor man kunne angive dette skulle være rigeligt.
spurgt 27 Feb i Forslag » Abonnement af MIW (310 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg.

Normalt kan man selv vælge fakturadatoen, når man har kørt en abonnement kørsel, men jeg kunne godt tænke mig at vide, om det kunne være noget andet du mener ? Eksempelvis om det er slutdatoen på selve abonnementet der skulle afgøre fakturadato ?

Ser frem til at høre fra dig og så må du have en rigtig dejlig weekend

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 1 Mar Forslag af Susan Jensen (20,720 points)
Hejsa,

Hvis faktura perioden er første kvartal 2019, så vil jeg gerne fakturaen bliver lavet første gang jeg kører en abonnementskørsel efter første kvartal er slut.

I dag laver i altid fakturaen i starten af period (og antager forudbetaling), men der er jo mange abonnementer der er bagudbetalt - og det understøtter i slet ikke i dag.

Så det handler om forudbetalt vs. bagudbetalt.
Hej igen.

Når du kører abonnement kørslen bestemmer du selv fakturadatoen. Lad os sige, at du kører et abonnment for 2. kvartal 2019, så sætter du datoen til 30.06.19, så bliver den bagudbetalt.
Hej

Det løser ikke rigtig problemet. Jeg forstår din tanke, men i praksis fungerer løsningen kun hvis man alene har bagudbetalte abonnementer - vi har en kombination

I starten af hver måned kører jeg en abonnementskørsel. Den fanger alle abonnementer og laver regninger - både for forudbetalte og bagudbetalte.

Jeg har brug for at economic kun laver regningen ved førstkommende abonnementskørsel efter perioden, hvis man har krydset af, at det er bagudbetalt.

Vi vil gerne have der laves en mulighed for at vælge om abonnementer er forudbetalt eller bagudbetalt. Bagudbetale skal første have lavet regning ved førstkommende abonnementskørsel efter perioden
Hej igen

OK, så forstår jeg hvor det er du vil hen. Du vil simpelthen have et ekstra felt, når man opretter selve abonnementet som vil kunne angive, om det skal være forudbetalt eller bagudbetalt.

Jeg prøver at tage det med til vores udviklingsteam for at høre om muligheden
Præcist. Det er ret normalt at kunder bagudbetaler og lidt spøjst i ikke understøtter det.

Det vil betyde ret meget for os at få det
Hejsa,

Er det noget nyt omkring dette.

Vi har brug for bagudbetalte abonnementer, så de faktureres når perioden er gået (dette kunne angives ved et flueben på abonnement som angav det var bagubetalt frem for forudbetalt)

Det er ret vigtigt for os at få denne funktionalitet
Hej igen.

Vi har det allerede på listen til vores udviklere og jeg skriver lige tilbage til dig, når jeg ved noget mere
overvejes× 119
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”