Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for at tilknytte afd.nummer på en bogført postering

0
Hej med jer

 

Er det muligt, at man kunne lave det sådan, at man kan tilknytte afdelingsnummer på en eksisterende bogført postering ? I det konkrete tilfælde er det en rabat som vi har fået fra en vareleverandør - og denne rabat skal egentlig tilknyttes en kundes afd.nummer - og det har man ikke mulighed for at gøre, når man bogfører varerleverandørfakturaen - da kan man kun bogføre rabatten - men ikke give den et afd.nummer... (så som det er nu - skal jeg ompostere rabatten i en anden kladde - hvor jeg så tilknytter afd.nummeret)
i Forslag » Andet af (390 points)

1 Svar

Hej FruSteensen.

Tak fordi du skriver til os her på forum.

Det lyder da som en spænende sag. Jeg skal lige forstå dit arbejds flow så jeg er sikker på præcist hvad du gør. Hvor i systemet arbejder du når du laver denne vareleverandørfaktura, anvender du lager i e-conomic?

Hvordan bogføre du også denne rabat i første omgang? Jeg kan godt se idéen i at man efter at man har bogført en postering, får muligheden for derefter at skifte afdelingen, hvis man ikke fik sat den på i første omgang. Det kunne både hjælpe folk der bogføre posteringer, samt folk der laver fakturaer.

Lad mig høre fra dig så vi kan se på præcist hvad det er vi skal tage stilling til.

Hav en god weekend. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)