Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Alfabetisk rækkefølge i Inbox - kategorier

0
Hejsa

Jeg kunne godt tænke mig at man i Inbox, kan flytte rundt på kategorier i venstre side. Da jeg har mange leverandører, er det nemmest at holde styr på alle mapper, når de står i alfabetisk rækkefølge.

Mvh. Tina Munck
i Forslag » Andet af (150 points)

1 Svar

Hej Tina.

Mange tak fordi du skriver til os her på forum.

Det lyder også som en idé der kunne give mening. Lige nu er der et work-around i at hvis man ændre navnene på alle ens indscanningskategorier under "Alle indstillinger -> Kategorier og enheder ude til venstre -> Indscanningskategorier" så kan man ændre navne på alle sine kategorier så de kommer i alfabetisk rækkefølge. Jeg kan dog godt se at dette er besværligt, og hvis man nu skal have en ny kategori så vil den ikke se på rækkefølgen men igen placere den i bunden, og så skal man hele arbejdsgangen i gennem en gang til.

Jeg tænker da bare at vi tager den med til vores udvikling, da de på nuværende tidspunkt arbejder på at lave smart-inbox om interface og funktionalitets mæssigt.

Hav en fantastisk weekend. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)