forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Alfabetisk rækkefølge i Inbox - kategorier

0
Hejsa

Jeg kunne godt tænke mig at man i Inbox, kan flytte rundt på kategorier i venstre side. Da jeg har mange leverandører, er det nemmest at holde styr på alle mapper, når de står i alfabetisk rækkefølge.

Mvh. Tina Munck
spurgt 19 Feb i Forslag » e-conomic generelt af Golf Shop Korsør (150 points)

1 Svar

Hej Tina.

Mange tak fordi du skriver til os her på forum.

Det lyder også som en idé der kunne give mening. Lige nu er der et work-around i at hvis man ændre navnene på alle ens indscanningskategorier under "Alle indstillinger -> Kategorier og enheder ude til venstre -> Indscanningskategorier" så kan man ændre navne på alle sine kategorier så de kommer i alfabetisk rækkefølge. Jeg kan dog godt se at dette er besværligt, og hvis man nu skal have en ny kategori så vil den ikke se på rækkefølgen men igen placere den i bunden, og så skal man hele arbejdsgangen i gennem en gang til.

Jeg tænker da bare at vi tager den med til vores udvikling, da de på nuværende tidspunkt arbejder på at lave smart-inbox om interface og funktionalitets mæssigt.

Hav en fantastisk weekend. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 22 Feb Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”