forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Test af forbedret expense app til iPhone

Kontering i smart inbox

0

Hej - dette er ikke et spørgsmål, bare et pip til forbedring af konteringen i smart inbox. Det ville være rigtigt rigtigt dejligt, hvis jeg kunne taste afdelingen ind med det samme i stedet for at være nødt til at gennemgå kassekladden bagefter. Det ville også være supergodt, hvis jeg kunne oprette nye kreditorer i inboxen... Mange hilsner Anna

spurgt 11 Feb i Forslag » e-conomic generelt af AnnaMa (120 points)

1 Svar

Hej Anna

Mange tak for dit indlæg

Vi er i øjeblikket ved at kigge på smart inbox og forbedre denne, så de ting man idag laver i kassekladden også vil kunne laves direkte i inboxen uden først at overføre det til kassekladden. Det vil blandt andet, som du selv nævner, at kunne sætte afdeling på, oprette kreditorer etc. direkte i smart inbox inden posteringerne bliver overført til kassekladden.

Jeg kan dog på nuværende tidspunkt ikke komme med en konkret dato for, hvornår det vil blive implementeret, men vi satser på at det vil blive løst her i første kvartal af 2019.

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 12 Feb Forslag af Susan Jensen (8,130 points)
i gang× 5
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”