Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Layout og design

0
Vi har en bogholderlicens 1213547 her i e-conomic....... Og vi elsker at få nye kunder og vi elsker at oprette dem i programmet ... MEN !!!!!!!!! Hvis vi skal lave faktura design for dem - så sukker vi og er lige ved at afslå. Magen til besværlige og omstændelig program skal man lede længe efter. Vi arbejder også i andre programmer og her har de fleste fundet ud af at lave et system som er supernemt og enkelt.... I laver opdateringer og forbedringer hele tiden - der er ingen tvivl om at I har det bedste regnskabsprogram på markedet....... Hvorfor ikke gøre noget ved det her langsommelige, besværlige layout ?

Mvh. Mette
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej AJ

Tak for dit indlæg.

Jeg giver dig helt ret i, at design og layout i e-conomic kan være lidt af et puslespil. Umiddelbart er det dog ikke noget vores udviklere har planer om at kigge på lige p.t., da de koncentrere sig mere om de rent regnskabsmæssige udfordringer som kan forbedres og som også kommer de fleste kunder til gode.

Jeg skal ikke udelukke, at der bliver kigget på forbedringer af design og layout funktionen, men indtil da kan jeg evt. henvise til en af vores samarbejdspartnere som kan hjælpe dig med det.

https://www.e-conomic.dk/soegeresultater?engineid=10069#?cludoquery=design%20og%20layout&cludopage=1&cludorefpt=S%C3%B8geresultater%20-%20Revisorer%20og%20bogholdere&cludorefurl=https%3A%2F%2Fwww.e-conomic.dk%2Frevisorliste%2Fsearch

https://www.e-conomic.dk/revisorliste/5075242

Rigtig god weekend til dig

Hilsen Susan Jensen
Forslag af 🔒 (38.5k points)