forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Layout og design

0
Vi har en bogholderlicens 1213547 her i e-conomic....... Og vi elsker at få nye kunder og vi elsker at oprette dem i programmet ... MEN !!!!!!!!! Hvis vi skal lave faktura design for dem - så sukker vi og er lige ved at afslå. Magen til besværlige og omstændelig program skal man lede længe efter. Vi arbejder også i andre programmer og her har de fleste fundet ud af at lave et system som er supernemt og enkelt.... I laver opdateringer og forbedringer hele tiden - der er ingen tvivl om at I har det bedste regnskabsprogram på markedet....... Hvorfor ikke gøre noget ved det her langsommelige, besværlige layout ?

Mvh. Mette
spurgt 5 Feb i Forslag » e-conomic generelt af AJ (120 points)

1 Svar

Hej AJ

Tak for dit indlæg.

Jeg giver dig helt ret i, at design og layout i e-conomic kan være lidt af et puslespil. Umiddelbart er det dog ikke noget vores udviklere har planer om at kigge på lige p.t., da de koncentrere sig mere om de rent regnskabsmæssige udfordringer som kan forbedres og som også kommer de fleste kunder til gode.

Jeg skal ikke udelukke, at der bliver kigget på forbedringer af design og layout funktionen, men indtil da kan jeg evt. henvise til en af vores samarbejdspartnere som kan hjælpe dig med det.

https://www.e-conomic.dk/soegeresultater?engineid=10069#?cludoquery=design%20og%20layout&cludopage=1&cludorefpt=S%C3%B8geresultater%20-%20Revisorer%20og%20bogholdere&cludorefurl=https%3A%2F%2Fwww.e-conomic.dk%2Frevisorliste%2Fsearch

https://www.e-conomic.dk/revisorliste/5075242

Rigtig god weekend til dig

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 8 Feb Forslag af Susan Jensen (15,540 points)
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”