forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Test af forbedret expense app til iPhone

Split på konti via bankafstemningen

+1
Jeg er stor tilhænger af at anvende bankafstemningen med indlæsning af poster samt sende disse videre til kontering. Udfordringen er, at når der er poster, der skal fordeles på flere konti - det kan f.eks. være løn, så kan det ikke gøres før posteringen er overført til kassekladden.

Nu har jeg været en tur omkring Dinero (som jo også er en del af Visma-gruppen!) - Der er det så smart, at der på hver enkelt linje er et lille + som man kan trykke på, og dermed få fordelt sin postering på de respektive linjer med det samme. Således skal man ikke efter tingene flere gange.

Det ville være meget ønskeligt at denne mulighed også blev tilgængeligt ved Economic.

Vi ønsker generelt vores kunder i Economic, men det kan nogle gange være svært at forsvare programmet i forhold til nogle af de finesser, som Dinero har (oplever flere og flere kunder der hælder til dette) Hvis vi skal stå for bogføringen, er vi bare ikke så glade for Dinero og deres låste kontoplan ;-)
spurgt 5 Feb i Forslag » Andet af TinaB (190 points)

1 Svar

Hej Tina

Tak for dit indlæg.

Jeg vil prøve at tage dit forslag videre til vores udviklere, for at høre hvad de siger.

Jeg vender lige tilbage, når jeg ved noget mere men lader i hvert fald dit forslag stå her i 14 dage, for lige at høre andre kunders kommentarer også

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 6 Feb Forslag af Susan Jensen (8,130 points)
i gang× 5
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”